VARUKORG (0)

  • Dukning Nyårsafton

    100 % lin

    100 % känsla

  • Nyår servett

    Skånes enda linneväveri

  • Gott Nytt År
  • Allt tillverkat i Båstad

Besök väveributiken

I butiken hittar du hela vårt utbud. Och förslag på hur du kan göra din vardag lite mer fylld av elegant känsla och enkel skönhet. Så är det med linne. Att duka ett bord med linneduk och linneservetter är en känsla för ögat. Torka sig efter badet med linnebadlakan en känsla av omtanke. Linnehanddukar i köket en känsla av kvalitet. Lin gör dig lycklig!

Besök oss i butiken och du får en upplevelse i färg och mönster. Inspireras med nyheter & trender eller förslag på bordsdukning & inredningtips.

I butiken har vi fabrikspriser och möjlighet att handla andra sortering. Butiken ligger ihop med väveriet.

Öppettider, väveributik

Butiken har öppet:

Måndag-fredag kl 10-18

Vardagar lunchstängt, 12.30-13.00

Lördag kl 10-14 

Stängt lördag 5/1 OCH söndag 6/1.

Guidning i väveriet

Under sommaren har du möjlighet att kostnadsfritt se och guidas genom produktionen av våra hellinnevaror. Vi visar alla steg från garn till färdig handduk.

Om du vill se väveriet under resten av året är du alltid välkommen dock behöver du kontakta oss om du vill få en guidad visning av väveriet. 

Välkommen till att se tillverkningen av våra hellinnevaror!

 

Välkomna till väveriet och butiken.

Hitta hit

För oss är det viktigt att vi finns där vi finns! På ena sidan en fantastisk utsikt över Laholmsbukten och på den andra ett böljande jordbrukslandskap bara Bjärehalvön kan bjuda på. Att vägen hit upp kallas för italienska vägen säger det mesta.

Skönheten är viktig. Och det är den vi väver in i vårt linne! Har du svårt att ta dig hit kan du beställa över nätet. Och ta hem en bit av vackra Bjärehalvön.

Du kommer till oss genom att köra E6:an till avfart nr 39. Kör rakt genom Båstad och väg 115 mot Torekov. Direkt uppe på åsen kommer du till Boarp och då ser du oss på höger sida. Adressen är Boarpsvägen 116. Vi finns mellan Båstad och Torekov.

Välkommen till ett unikt väveri ! Karta

Vi tar gärna emot bussar och gruppresor

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.